Putujte sa FlixBusom

Jedna od najpoznatijih i najprepoznatljivijih evropskih kompanija u oblasti autobuskog prevoza jeste svakako FlixBus. Ova njemačka kompanija je relativno mlada i na tržištu je prisutna od 2013. godine. Autobusi FlixBus kompanije dostupni su svima, odnosno prevoz ovom kompanijom omogućen je svim turistima i drugim putnicima širom Evrope bez obzira na njihov budžet.

 

Kako je nastala FlixBus kompanija?

Kompanija se razvila iz ideje i zamisli tri mlada poduzetnika iz Minhena kojima je cilj bio da stvore kompaniju koja će udobno prevoziti sve zainteresovane po vrlo povoljnim cijenama. Dok se njihova ideja razvijala, sa drugog kraja njemačke, tačnije iz Berlina, počela je da se razvija druga njemačka kompanija pod nazivom MeinFernBus koja je širila mrežu zelenih autobusa iz Berlina u druge gradove Njemačke.

Godine 2013. nakon što je došao kraj željezničkom monopolu, ove dvije kompanije postale su lideri njemačkog autobuskog tržišta. Potpuni uspjeh doživjeli su iste godine nakon spajanja kompanija u jednu zajedničku pod nazivom FlixBus koja je nastavila biti lider na njemačkom autobuskom tržištu, ali vrlo brzo i na evropskom.

flixbus.jpg

 

Koje su pogodnosti FlixBus kompanije?

Pored autobusa zelene boje koji izvorno pripadaju ovoj FlixBus kompaniji, na tržištu je moguće pronaći veliki broj autobuskih kompanija koje su partneri odnosno članovi ove velike porodice. Rezultat toga jeste velika pokrivenost evropskog tržišta FlixBus uslugama. Na našim prostorima takođe je moguće pronaći autobuse ove kompanije koji voze ka evropskim destinacijama, ali je moguće pronaći i linije prevoza između gradova našeg regiona.

Ono što je bitno naglasiti jeste da je karte za prevoz autobusima ove kompanije moguće rezervisati i kupiti online što u velikoj mjeri olakšava putovanje. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete na njihovom sajtu ili aplikaciji, pronađete putovanje koje Vas interesuje i bezbijedno kupite kartu. Takođe, ova kompanija nudi besplatan internet u svojim autobusima tokom vožnje kao i GPS Live Tracking opciju za praćenje autobusa koji Vas interesuje kako biste znali gdje se autobus kojim putujete ili trebate putovati nalazi u tom momentu.

 

Kako i gdje da kupite kartu?

Ukoliko planirate putovati do neke evropske destinacije ili do aerodroma u regionu, a nemate mogućnost sopstvenog prevoza, FlixBus je pravo rješenje za Vas. Sve što trebate uraditi jeste da kliknete na sledeći link - https://apyecom.com/click/5eab29d72bfa817d5d269e22/145808/249544/subaccount i bićete preusmjereni na stranicu FlixBus kompanije na kojoj možete vrlo jednostavno rezervisati ili kupiti kartu u jednom pravcu ili povratnu.

hamburg-karta_autboska.jpg

 

Zašto pišemo o FlixBusu?

Kao FlixBusov affiliate partner naš cilj jeste da promovišemo ovu kompaniju. Prema našem iskustvu možemo tvrditi da je ova autobuska kompanija najbolji, najsigurniji i najekonomičniji način da stignete na određenu evropsku destinaciju (ukoliko ne putujete avionom), te je naša želja da i Vi putujete bezbijedno i sigurno kako bi Vaše putovanje bilo mnogo bolje.