Otkazan let? Compensair je rješenje!

Da li Vam se nekad dogodilo da su Vam otkazali let? Ili se možda bojite da Vam se ovo dogodi? Ako je Vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, onda pročitajte ovaj savjet. Prilikom kašnjenja, otkazivanja ili prebukiranja leta prema zakonima Evropske Unije i Turske Republike avio kompanija je dužna da Vam vrati ili nadoknadi izgubljeni novac. Ukoliko ste jedna od onih osoba koja se boji da se sama upušta u borbu za povrat novca da ne biste izgubili još više, prepustite svoj slučaj stručnjacima. Compensair je pravi izbor za Vas!

odgodjen.jpeg

 

Šta je Compensair?
Compensair je stranica, odnosno aplikacija preko koje možete vratiti izgubljeni novac uz nadoknadu ukoliko Vaš let bude kasnio ili u krajnjem slučaju bude otkazan.  Takođe, preko ove stranice možete pratiti svoj let. Compensair je ruska kompanija osnovana 2016. godine sa ciljem da obezbijedi prava avio putnika. Ovo je kompanija koja vodi brigu o svim detaljima i obavezama za dobijanje naknade u skladu sa zahtjevima klijenta. Da bi dokazali svoju validnost, odnosno garanciju za svoj posao ova kompanija na svom sajtu izložila je Uredbu EU 261/2004, odnosno svoje poslovanje vode u skladu sa ovodm uredbom. Compensair je dostupan na pet jezika - ruskom, španskom, engleskom, ukrajinskom i turskom.

compens.png

 

Kako funkcioniše ova kompanija?
Ukoliko dođe do gore već pomenutih komplikacija sa letom, na stranici Compensair kompanije potrebno je podnijeti besplatan zahtjev za povrat novca od aviokompanije. Korisnici moraju popuniti obrazac koji prolazi određene provjere kako bi se provjerila validnost zahtjeva. Pravnici ove kompanije, koji imaju dugogodišnje radno iskustvo u ovoj oblasti, provjeravaju zahtjev korisnika te dalje sastavljaju slučaj sa argumentima koji idu u korist korisniku. U daljem procesu oni stupaju u kontakt sa aviokompanijom kako bi naplatili i izmirili zahtjeve korisnika, odnosno putnika. Ono što je bitno naglasiti jeste da ova kompanija posluje tako da ne naplaćuju nikakav avans od korisnika, odnosno oštećenih putnika. Njihova naplata dolazi na red tek ukoliko korisnik, tj. putnik dobije novac od aviokompanije, tada Compensair naplaćuje svoj dio, odnosno uzima unaprijed dogovoreni procenat.

odgodjen.jpg

 

Kako pristupiti popunjavanju obrasca?
Ako Vam se dogodi da let bude otkazan ili pomjeren za nekoliko časova imate pravo naplatiti odštetu od aviokompanije. Ako Vas hvata panika pri pomisli da bi nešto moglo poći po zlu, onda iskoristite pomoć koju pruža Compensair. Na sledećem linku možete pristupiti popunjavanju obrasca, a takođe možete pronaći i nešto više informacija o ovoj kompaniji kao i Vašim pravima. Link - https://c86.travelpayouts.com/click?shmarker=281512&promo_id=2105&source_type=link&type=click    *Ne brinite, link je siguran, vodi direktno na stranicu. Razlog zbog kojeg izlgeda kao pogrešan link jeste taj što je naš sajt affiliate partner Compensair kompaniji, te je ovo tzv. link preusmjerivač.*