Moovit - aplikacija koja će vam olakšati putovanja

Koliko ste puta morali da ganjate prevoz po velikim evropskim i svjetskim metropolama? Karte na stanicama metroa i autobusa vam ipak nisu bile jednostavne kako ste zamišljali? Koliko ste puta morali da planirate prije odlaska na putovanje koji prevoz da uhvatite kada stignete na destinaciju? Ako ste imali neki od ovih ili slične probleme na pravom ste mjestu. Predstavićemo vam aplikaciju koja će riješiti vaše probleme sa prevozom na turističkim destinacima.

Moovit – aplikacija za cijeli svijet
Startup-moovit.jpg

 

Kako ovo funkcioniše?

Ova aplikacija vam nudi mogućnost pregleda gradskog prevoza svih vrsta, od autobusa do metroa. Takođe, u aplikaciju su unesene i sve stanice na koje se određene linije prevoza zaustavljaju. Prednost aplikacije je što može da radi i bez interneta, ali je potrebno da prije odlaska na destinaciju skinete besplatne karte u aplikaciji kako bi mogli da je koristite. Ukoliko imate internet pri dolasku onda će vam korištenje biti još jednostavnije jer će aplikacija pokazivati putanju kojom se krećete kao i vrijeme za koje će vaš prevoz doći na vašu početnu stanicu. Sve što treba da uradite jeste da odaberete adresu na koju želite da stignete i aplikacija će vam izbaciti nekoliko mogućnosti dolaska, odnosno kombinacija prevoza kako da dođete. Kombinacije će biti poredane od one koja ima najkraće vrijeme. Takođe, prije unošenja adrese  potrebno je da odabere grad u kojem se nalazite ili planirate putovati.

 

Koliko košta ova aplikacija?

Moovit aplikacija je besplata aplikacija koju možete skinuti na svoj telefon, bez obzira koji mobilni telefon posjedujete. Svi sadržaji ove aplikacije su potpuno besplati i ne postoji probno vrijeme aplikacije, odnosno bez obzira na vremenski period i broj puta koji je budete koristili, ona će i dalje ostati besplatna.

 

Kako da se snađem na aplikaciji ako ne znam strane jezike?

Prednost ove aplikacije je ta što podržava sve jezike, pa tako i jezike sa našeg područja. Prilikom instalacije izaberite svoj jezik i vrlo jednostavno koristite ovu aplikaciju.

Odabir pravog preveza na turističkim destinacijama može da izazove mnogo problema i bespotrebne nervoze. Kako vam se ovakve i slične stvari ne bi dešavale instalirajte Moovit aplikaciju i uživajte na svom putovanju.