Aplikacija GetYourGuide

Da li Vam se nekad desilo da ste planirali putovanje, a niste mogli da odlučite šta bi ste vidjeli ili obišli na planiranoj destinaciji? Aplikacija GetYourGuide je pravi izbor za Vas. Uz samo nekoliko klikova možete rezervisati i kupiti karte za najpopularnije atrakcije za turističku destinaciju koju planirate obići.

 

Šta je GetYourGuide?

Ova aplikacija je budućnost putovanja. Ukoliko sami planirate putovanje, bez pomoći agencije i već unaprijed uplaćenih turističkih tura, onda morate posjedovati ovu aplikaciju. Glavna zamisao tvoraca ove aplikacije i web stranice jeste da na jednom mjestu objedine sve turističke atrakcije kao što su muzeji, izleti, vožnje brodom, autobuske ture, obilaske sa lokalnim vodičem i sve druge slične ili različite atrakcije na jednom mjestu. Na ovoj aplikaciji možete kupiti karte po istim ili čak i povoljnijim cijenama nego da to uradite na ulazu u određenu turističku atrakciju. Pri tome bitno je naglasiti da ćete se kupovinom preko interenta riješiti čekanja u redu za kupovinu i nepotrebnog nerviranja.

tourguide.jpg

 

Kako aplikacija funkcioniše?

Aplikacija je prilično jednostavna. Potrebno je samo da unesete destinaciju na koju putujete i datum, odnosno dan za koji biste htjeli kupiti ulaznicu za određenu atrakciju i aplikacija će Vam izlistati sve raspoložive atrakcije i izlete za tražene parametre. Naravno, rezultate je moguće sortirati po cijeni ili trajanju, a tu su takođe i razni drugi filteri kao što je raspon cijene, dužina trajanja, udaljenost od centra i sl. Nakon što pronađete atrakciju koja Vam odgovara potrebno je da se registrujete (a to možete i čim skinete aplikaciju) i da unesete broj vaše bankovne kartice (potpuno je sigurno i bezbijedno). Nakon što sistem naplati iznos cijene atrakcije na mail, a i na aplikaciju dobićete u digitalnom obliku ulaznice odnosno karte. Za veliki broj atrakcija danas nije potrebno donositi ištampane karte, odnosno dovoljno je samo da na telefonu imate ulaznice koje ste dobili od sistema aplikacije. Ulaznice je u aplikaciji moguće otvoriti i ako kojim slučajem nemate pristup internetu.

tickets.jpg

 

Druge pogodnosti aplikacije

Pored toga što će Vam uštediti vrijeme i što je potpuno bezbijedna, ova aplikacija će Vam zaista olakšati putovanje. Svakim danom sve je veći broj atrakcija koje možete kupiti preko ove aplikacije. Prilikom pronalaska atrakcije koja Vam je interesantna, nakon otvaranja iste, u opisu možete naći sve potrebne informacije o njoj, ali ukoliko Vam to nije dovoljno da odlučite da li Vam baš ona odgovara, možete pročitati i kometare drugih korisnika o toj atrakciji kao i vidjeti kako su drugi korisnici ocijenili tu atrakciju. Za veliku većinu atrakcija moguće je birati vrijeme koje Vam odgovara, odnosno vrijeme kada biste htjeli da obiđete ili učestvujete u toj atrakciji. Veliki broj atrakcija nudi od dva pa na više satnica kada možete posjetiti istu. Pazite, vrijeme obilaska morate odabrati prije nego što kupite ulaznice. Takođe, pojedine atrakcije kao što su vožnje brodom ili obilasci grada sa lokalnim vodičem nude mogućnost obroka, te i tu opciju morate odabrati prije same kupovine.

brod_sa_ruckom.jpg

 

Skinite aplikaciju GetYourGuide što prije, dobro pročitajte sve o željenoj atrakciji, kupite istu i učinite putovanje kvalitetnijim!

U našoj rubrici Putovanja pogledajte ponudu putovanja i pronađite neko za sebe. Kod svih naših putovanja možete na dnu stranice pronaći ikonicu Atrakcije i izleti koja Vas vodi direktno na stranicu GetYourGuide.